Hoe jezelf uit een dip te krijgen

In een dip zitten is niet leuk. Misschien heb je je niet zo creatief gevoeld als je normaal doet, of misschien blonk je niet op de manier waarop je had gehoopt. Wat de reden ook is voor je energierut, we zijn hier om je te helpen voelen dat je je verbindt met je hogere zelf. Lees verder voor een aantal grote inspo over hoe om te beginnen het gevoel je best weer.

1. Publicatieblad
We weten hoe ontmoedigend journalen kunnen lijken, maar je gedachten op papier zetten is eigenlijk een geweldige manier om wat stoom af te blazen. Als je schrijft, onthoud dan dat niemand anders dan jij het ooit zal zien, en dat er geen goede *of* verkeerde manier is om het te doen. Noteer wat er in je tijd is gebeurd, waar je dankbaar voor bent of zelfs wat doelen die je hebt. Manifest, bb.

2. Doe een eenvoudige training
Een van de ergste delen van in een dip zitten? Het gebrek aan motivatie. Trainen kan je veel beter laten voelen, en het kan sommige van die feel-good endorfines herstellen. Maak een korte wandeling, ren, doe yoga of leer zelfs een nieuwe TikTok dans. Zet jezelf in beweging, en vergeet niet om te tanken met water en een goede snack.

3. Uw kamer schoonmaken of opnieuw inrichten
Een van de beste manieren om een inzinking aan te pakken is door dingen te veranderen. Ga full-out interieur ontwerper door het verplaatsen van meubels rond of het opknappen van de muren. Zelfs een snelle opruiming kan ervoor zorgen dat je je veel beter voelt. Was je kleren, maak je bed op, leg je schoolboeken weg en gooi het afval weg. Zet wat muziek aan (peep onze kamer schoonmaak afspeellijst) en je bent klaar in een mum van tijd.

4. Ga naar buiten
Nu de lente er bijna is, wordt het een stuk makkelijker om in je dagelijkse dosis vitamine D te komen. Ga een wandeling maken, Buiten zitten of bruin worden bij het zwembad. Frisse lucht geeft je altijd een beter gevoel, en het kost niets. Score!

5. Vind iets om naar uit te kijken
Heb je het gevoel dat er niets nieuws aan de hand is in je leven? Voeg wat opwinding terug in! Plan om uit te gaan met je vrienden, probeer een nieuw recept of bekijk een nieuwe film. Je kunt zelfs kiezen voor kleine dingen om naar uit te kijken, zoals wat je moeder maakt voor het diner (zei iemand spaghetti en gehaktballen?). Het veranderen van je mindset, zelfs een beetje, kan *alles* het verschil maken.

6. Zet je telefoon even uit.
Dit kan het laatste zijn wat je wilt horen, maar zitten op je telefoon zal niet altijd voel je je beter. Social media kan def krijgen super emotioneel vermoeiend. Zelfs een uur van de schermen kan u helpen op te laden. Schilderen, tekenen, slapen, bakken, skateboarden…de mogelijkheden zijn eindeloos!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.