Hoe de perfecte kijkpartij te hosten voor het rijden naar huis 2 u

Als u ook de dagen tot 25 maart aftelt, kunt u zich herinneren aan onze opwinding over Olivia Rodrigo ‘ s documentaire die in première gaat op Disney+. De film zal ons een ritje op de achterbank geven door Rodrigo ‘ s eerste album—optredens, opnames en alle details achter het maken van onze favoriete zomer 2021 liedjes. Zo ‘ n gedenkwaardige cinematografische gelegenheid vraagt om een even geweldig Film-watch feest met je medemensen. Dus, markeer uw Google CAL’ s, tekst de gc en voor te bereiden op het hosten van de perfecte kijkpartij voor het rijden naar huis 2 u.

Paars, nou, alles!

Paars, paars en nog paars! Chef-kok wat paarse popcorn (voeg een paar druppels kleurstof toe aan de pot), koop wat paars-frosted cupcakes en maak iedereen Shirley tempels met Druivensiroop. Voor decoraties, licht paars, wit en roze ballonnen met sprookjesverlichting en streamers zal helemaal de sfeer. Vergeet niet om het opzetten van de *iconische* rijbewijs foto achtergronden—Je hebt de schattige foto ‘ s nodig voor de gram, vertrouwen.

Dresscode: Liv ‘ s best fits

Laat het bekend zijn, niemand komt naar het feest tenzij ze de Rodrigo-vibe check passeren! Laat iedereen dupe hun favoriete Olivia Rodrigo fashion moment (er zijn talloze voor ons). Voor inspo, kijk op onze fashion posts: we duped 5 iconische Olivia Rodrigo outfits en van platforms naar documenten, hier is hoe je Olivia Rodrigo ‘ s schoen spel te stelen.

Zure make-up looks

Dood wat tijd te wachten tot de film te laten vallen en alllll de gast om te komen door het doen van een zure makeover. Roze lipgloss, lichtroze oogschaduw, dunne zwarte liner en, ofc, de leukste stickers die je bereid bent op je gezicht te plakken. (Check deze stickers voor inspo!) Met je zure make-up tot in de puntjes gedaan, ben je meer dan bereid om een roadtrip te maken door de creatie van het album.

Word gezellig en klaar om mee te zingen!

Pak de paarse popcorn, wat pluizige dekens, elk kussen in het huis en snuggle up voor dit meesterwerk van een documentaire. De beste kijkfeestjes hebben de meest esthetische opstellingen: hang sprookjesverlichting op, zorg ervoor dat iedereen een comfortabele stoel heeft en zet snacks uit voor de mid-movie-munching. Als het weer het toelaat, neem het feest mee naar buiten met een wit blad en schermprojector! Het maakt niet uit hoe u van plan bent om driving home 2 u te kijken, we kunnen uw kijkfeest garanderen met de perfecte vibes voor zo ‘ n stellaire nacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.