Exclusief! 5 vragen met betere Nate dan ooit Aria Brooks

Aria Brooks: een keer met mijn vriend, toen we jaren geleden leuke YouTube—video ‘ s maakten, deden we de “what’ s in my mouth” – uitdaging-waarbij de ene persoon geblinddoekt is en de andere hem buitensporige voedselproducten geeft om te eten. Ik was nerveus omdat we wat gek eten moesten proberen. Mijn vriendin verbrandde haar mond met deze pikante hete saus. Het was best leuk, maar teruggaan en de video bekijken is een beetje gênant!

GL: Wat is je favoriete herinnering achter de schermen van het werken met Joshua aan de film?

AB: een ding over Josh is dat als er een pianoset is, hij het zeker gaat spelen. Op een dag, tussen het filmen door, vond hij een piano en we begonnen allemaal samen te zingen, spelen en dansen. Het was zo ‘ n cool moment om naar vibe te gaan en plezier met hem te hebben.

GL: je hebt liedjes geschreven over je strijd met de geestelijke gezondheid. Heeft u een persoonlijke geestelijke gezondheid mantra die u helpt door moeilijke momenten?

AB: mijn mantra voor geestelijke gezondheid is nu om in stilte te bewegen. Hoe moeilijk dat ook voor mij is, Ik besef dat ik moet kijken hoeveel ik deel en met wie ik het deel. Het is een slechte geestelijke hygiëne om jezelf weg te geven.

GL: we houden van je vlechten en de leuke haarkleuren waar je de laatste tijd mee experimenteert. Welke haarkleuren staan er nog op je beauty bucket list? Wat is je persoonlijke favoriet tot nu toe?

AB: Oh mijn hemel, Ik vind het heerlijk om mijn haarkleur te veranderen! Ik ben van plan om paars, oranje, blond, blauw te krijgen—en Ik wil experimenteren met meerdere kleuren tegelijk. Het is moeilijk voor mij om mijn favoriet te kiezen tussen rood en groen. Groen is mijn favoriete kleur in het algemeen, en de rode haarfase is zo ‘ n vibe, dus het is moeilijk voor mij om te beslissen.

GL: welke modetrend van 2021 moet deze zomer officieel met pensioen?

AB: ik vind dat stevige sneakers en stevige ringen moeten worden gestopt. Geen oordeel voor degenen die ze dragen…maar ik denk dat we het als samenleving eens moeten worden om het een pauze te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.