De make-up trends die je nodig hebt om te kanaliseren *dat meisje* energie

Wie zegt dat een lage pony saai moet zijn? Een perfect middenstuk met slicked-back strengen laat je eruit zien alsof je je hele leven hebt uitgedacht. Smooth elke flyaways met pomade om alles weg te houden.

Volledige, geborstelde wenkbrauwen voltooien elke look(zelfs gaan make-up-vrij voelt beter als je je wenkbrauwen een beetje). Houd elk haar op zijn plaats met een strong-hold wenkbrauwgel die je dat gelamineerde effect de hele dag lang geeft.

Vergeet de make—up-je hebt belangrijkere dingen te doen. In plaats daarvan, pak een zonnebrandcrème die de huid dewy maakt (terwijl ook voeden, win-win). Laag op luxe accessoires en de wereld zal koesteren in uw glans.

We houden van een goed accessoire moment. Temm alle babyharen door een fijne kam met haarspray te bespuiten en ze vervolgens zachtjes af te vlakken bij de wortel. Voeg nu een bedazzled haarspeld of haarspeld aan weerszijden van je gezicht toe om jezelf een gevoel van symmetrie te geven. Niet alleen heb je (misschien) balans gevonden in je leven, het is te zien in je haar. Namaste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.