BREAKING: Olivia Rodrigo en Joshua Bassett brengen samen een album uit

Deze twee zijn geen onbekenden voor een zwijmwaardig duet: ze namen de nummers “Even When/The Best Part” en “Just for a Moment” samen op als kindertijd besties-to-exes-to-lovers Ricky en Nini op hsmtmts. Terwijl ze jongleren vriendschap, vetes en verliefd worden op het scherm, Rodrigo en Bassett werden zwaar gespeculeerd te worden betrokken bij hun eigen relatie Saga IRL.

In het afgelopen jaar, dit getalenteerde tweetal stak een aantal srsly verbazingwekkende solo muziek—en hoewel er niet veel is bevestigd, fans hebben getheoretiseerd dat sommige van die tracks gewoon zou kunnen worden over deze gebeurtenissen. De sterren werken samen om hun eigen verhaal te vertellen…van beide kanten. Kan dit het begin zijn van iets nieuws?

Het album zou in het najaar van 2022 uitgebracht worden (perfect klaar om de *ultieme* soundtrack te worden van uw vakantie szn), en we hebben alle details.

“Het album zal in twee delen worden gesplitst”, onthult een bron die dicht bij de artiesten staat. Het eerste deel bevat nummers van Olivia Rodrigo, die herinneren aan de begindagen van elkaar leren kennen en dichter bij elkaar komen. “Ik denk dat we nog wat niet eerder uitgebrachte songs van Sour zullen horen…maar je hebt het niet van mij gehoord.”

De tweede helft is de collectie van Joshua Bassett, die de nasleep deelt van het drama dat tussen het duo plaatsvond. Tot slot is de afsluiter een duet—en we hebben het gevoel dat het een totale hit wordt. “Ik ben hier voor dit,” een fan twitterde in reactie op het nieuws.

Terwijl ze zich herenigen voor dit album, blijven Bassett en Rodrigo gedijen in hun solocarrière, elk werkend aan nieuwe muziek. Je ziet ze ook weer op je scherm in hun nieuwe Disney + films-documentaire driving home 2 u voor Rodrigo en musical-comedy beter Nate dan ooit voor Bassett. En natuurlijk, hsmtmts seizoen drie werd onlangs bevestigd! Dus terwijl je op het album wacht, heb je genoeg om je bezig te houden. We kunnen niet meer opgewonden zijn voor hen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.