8 foto ‘ s te recreëren na uw volgende haarafspraak A.

Als de seizoenen veranderen, velen van ons veranderen van ons haar—misschien ga je eindelijk voor die auburn rode kleur die je altijd al wilde of je het risico te nemen en krijgen Pony. Ongeacht het kapsel dat je uiteindelijk krijgt, is een schattige foto voor Insta een must. Scroll door voor een aantal grote inspo op de soorten foto ‘ s die u wilt snap de volgende keer dat u uit de kapsalon lopen om goed te pronken met uw ah-mazing haar.

Spiegel selfie op de salon

Wanneer je haarstylist de laatste hand legt aan je haar, pak je telefoon en neem een aantal spiegel selfies daar. Je haar zal er perfect uitzien op dat moment (Weet je, voordat het voldoet aan de wind of vochtigheid buiten)—plus, kapsalons garanderen geweldige verlichting en de perfecte esthetische achtergrond om uw voeding aan te vullen.

Haar selfie

Na het krijgen van die perfecte salon blowout, moet je een schattige selfie terwijl je haar ziet er het beste. Speel rond met verschillende poses en stuur wat naar uw beste vrienden om u te helpen de beste te kiezen. Voor een dramatisch effect, neem de selfie in een lagere hoek en kantel je hoofd naar beneden zodat je haar naar voren valt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.