4 manieren om uw draagtas aan te passen

Het is het tijdperk van de draagtas. Duurzame, multifunctionele en betrouwbare draagtassen zijn het perf-accessoire dat bij bijna elke outfit past. Als u op zoek bent om dingen te schakelen van de klassieke effen canvas tas, zoek dan niet verder. Deze vier aanpasbare DIYs zal pronken met uw persoonlijkheid met een one-of-a-kind tote tas!

Schilderij

Oproep aan alle artiesten! Het maakt niet uit uw schilderen vaardigheidsniveau, kunt u esthetische ontwerpen te maken met stof verf. Maak uw draagtas zo gedetailleerd (zoals een landschapsportret) of zo eenvoudig (zoals een oranje plakje) als u wilt.

Wat je nodig hebt:
+ Stofverf
+ Penseel
+ Plastic zak of stuk karton
+ Potlood
+ (optioneel) Stofmarkers

Hoe het te doen:
1. Plan van tevoren wat je gaat schilderen en welke kleuren je gaat gebruiken. Voel je vrij om eerst een schets te maken op een stuk papier voordat je iets op je tas doet.
2. Met een potlood, licht schets uw ontwerp op de draagtas.
3. Schuif een plastic zak of een stuk karton in de zak om te voorkomen dat er verf doorheen sijpelt.
4. Verf naar hartenlust en laat het volledig drogen!

Borduur

Hoewel borduurwerk vereist een beetje van een leercurve, het is een schattige (en ontspannende) manier om spice up uw draagtas. Net als schilderen heb je veel vrijheid met het ontwerp dat je kunt borduren—maar we houden vooral *van* het uiterlijk van geborduurde planten en bloemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.